Hold deg oppdatert på våre alumni sider!

Disclaimer
Disclaimer / betingelser for bruk

Før du aktiviserer din profil og konto i Nettverksbasen for EY Alumni må du lese gjennom og gi ditt samtykke til følgende vilkår:

Ved å ta i bruk nettverksbasen for EY Alumni samtykker jeg til at EY kan oppbevare informasjonen jeg har avgitt til Nettverksbasen, og at jeg kan få tilsendt informasjon fra EY.

Jeg gir herved mitt samtykke til å la mitt navn, hvor og når jeg arbeidet i selskapet samt hvor jeg arbeider og min stillingstittel i dag være tilgjengelig for alle som har tilgang til nettverksbasen. Utover dette bestemmer jeg selv hvem som skal få tilgang til mine øvrige opplysninger.

EY er ansvarlig for informasjonen som ligger i Nettverksbasen og i forhold til Personopplysningsloven. Som bruker av Nettverksbasen har jeg ikke lov til å benytte tjenesten til formål som er av kommersiell karakter.

Jeg kan når som helst melde meg ut av Nettverksbasen og få slettet den informasjon som er registert.

Jeg tillater at EY kan gjøre sammenstillinger av den informasjonen jeg har gitt for statistiske formål. Informasjonen vil være i uidentifiserbar tilstand.

EY forbeholder seg retten til å ta bort krenkende eller diskriminerende innhold. EY kan utestenge medlemmer som ikke følger disse retningslinjer eller på annet vis misbruker Nettverksbasen for EY Alumni.

Vi gjør vårt ytterste for at informasjonen til en hver tid skal være oppdatert og korrekt, men påtar oss ikke ansvar for at innholdet kan være mangelfullt eller uriktig. Vi fraskriver oss således ethvert ansvar for tap som kan oppstå som følge av slike eventuelle feil.

Enkelte linker på web sidene til EY Alumni kan lede til nettsteder som ikke vedlikeholdes eller på annen måte kontrolleres av EY. Vi tar ikke ansvar for innholdet eller riktigheten i den informasjonen som presenteres på disse sidene.


Alt innhold, herunder tekst, ideer, grafikk og html-kode er opphavsrettslig beskyttet, og kan ikke kopieres eller utnyttes på annen måte uten etter skriftlig samtykke fra Ernst & Young AS.

Har du spørsmål om Nettverksbasen for EY Alumni er du velkommen til å kontakte oss på e-post alumni@no.ey.com eller til alumniansvarlig på telefon 24 00 24 00.